Ülj le mellém

Sorozat készül Shari Lapena: A szomszéd pár című könyvéből

Adaptációs hírek

2018. június 22. - farmosidora

Manapság az ember csak kapkodja a fejét, annyi adaptáció van folyamatban, a bejelentések pedig folyamatosan érkeznek az újabb és újabb megvásárolt jogokról. Tegnap épp a Shari Lapena által írt thriller, A szomszéd pár várható adaptációjának hírébe futottam bele.

 

covers_459809-horz.jpg

 

A Paramount Television, az Anonymous Content és a Sugar23 vásárolta meg a könyv vászonra vitelének jogait, várhatóan sorozat készül belőle.  A forgatókönyvet Lila Feinberg fogja írni a könyv alapján, ami három párról szól, akik egy épületben élnek Manhattanban, és akik élete borzasztó fordulatot vesz, egy átlagosnak indult közös vacsora után.

A könyv 2016 júliusában jelent meg, a magyar olvasók pedig 2017 novemberében vehették kézbe. A fogadtatása elég vegyesre sikerült hazánkban, de az értékelők között akadt olyan, aki szerint remek filmet lehetne forgatni belőle. Kívánom, hogy minden álma így váljon valóra. 

 

A könyv fülszövege:

A ​szomszédod azt mondta, nem akarja, hogy átvidd a hat hónapos kislányodat a vacsorapartira. Ez nem személyes ügy, egyszerűen nem bírja a gyereksírást. A férjed azt mondta, minden rendben lesz. Hiszen tényleg csak a szomszédba mentek. Viszitek a bébiőrt, és felváltva átugrotok megnézni, hogy jól van-e a kicsi. A lányod édesen alszik, alig egy órája, hogy utoljára ránéztél. De most, ahogy rohansz fel a lépcsőn a síri csendben, a legszörnyűbb rémálmod válik valóra. A kisbaba eltűnt. Még soha életedben nem kellett kihívnod a rendőrséget, most meg tele van velük az egész ház. És ki tudja, mit találnak. 
A szomszéd pár letehetetlenül izgalmas thriller, fordulatos és hátborzongató, egyben érzékeny és okos regény, amely nem mulasztja el feltenni a kínzó kérdést: vajon te elég jó szülő vagy?

 

 

A hír forrása: https://deadline.com/2018/06/the-couple-next-door-thriller-novel-developed-series-paramount-tv-anonymous-content-sugar23-1202413732/

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr2814064551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása