Ülj le mellém

Előrendelhető a Csontszüret írójának új könyve (angol nyelven)

Új külföldi megjelenés

2018. június 26. - farmosidora

Samantha Shannon neve ismerősen csenghet a fantasy rajongó molyoknak, hiszen Csontszüret sorozatának első két része nálunk is sikert aratott (sajnos azonban nem eléggé, mivel a sorozat kiadását nem folytatják magyar nyelven).

Az írónő legújabb könyve, a The Priory of the Orange Tree, 2019 február 26-án fog megjelenni a Bloomsbury kiadó gondozásában. Ami a borítót illeti, nekem nagyon tetszik, hiszen nagyon szeretem a sárkányokat. A lenti kép egy, a könyvborítóval majdnem teljesen megegyező szignózott poszter, amit az előrendelők kapnak meg.

 

tumblr_p9jm7el63h1srutcxo1_500.png

A kép forrása: https://www.formpl.us/form/4704334844526592

 

 

Az előrendelést az alábbi oldalon tehetitek meg: https://www.formpl.us/form/4704334844526592

A 91'-es születésű, angol szerző épp ma osztotta meg a könyv trailerét, amiktől bevallom én kicsit mindig a Harry Potterben érzem magam. Mármint a mozgóképes könyvelőzetesektől. Szóljon az bármiről. Imádom őket!

 

 

A könyv fülszövege:

From the internationally bestselling author of The Bone Season, a trailblazing epic fantasy about a world on the brink of war with dragons—and the women who must lead the fight to save it.

A world divided.
A queendom without an heir.
An ancient enemy awakens.

The House of Berethnet has ruled Inys for a thousand years. Still unwed, Queen Sabran the Ninth must conceive a daughter to protect her realm from destruction—but assassins are getting closer to her door.

Ead Duryan is an outsider at court. Though she has risen to the position of lady-in-waiting, she is loyal to a hidden society of mages. Ead keeps a watchful eye on Sabran, secretly protecting her with forbidden magic.

Across the dark sea, Tané has trained all her life to be a dragonrider, but is forced to make a choice that could see her life unravel.

Meanwhile, the divided East and West refuse to parley, and forces of chaos are rising from their sleep. 

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr8914075545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása