Ülj le mellém

Májusi pénztárca sirató 2. rész

Új megjelenések romantikus/erotikus (magyar)

2018. május 05. - farmosidora

Folytatódjon az e havi megjelenések bemutatása. A válogatásban megtaláljátok a romantikus/erotikus újdonságokat, van miből válogatni, böngésszetek bátran. A könyvek moly-os adatlapját továbbra is a borítóra kattintva érhetitek el.

A krimi/akció/thriller/sci-fi megjelenésekeket ITT olvashatjátok újra, a a fantasy/történelmi/kaland megjelenéseket pedig ITT.

Jó bogarászást!

romi.JPG

 

Romantikus szekció

 

noraroberts.jpgElképesztő, hogy Nora Roberts még mindig ontja magából a könyveket. Számottevő mennyiségű történet van már a háta mögött, csupán végiggörgetni a könyvcímeket is melós, nem hogy végigolvasni őket.

Május 4-én érkező kötete két történetet tartalmaz, mint ahogy a címe is mutatja: Mézes ​puszedli / A játék szabálya (Kiadja a HarperCollins Magyarország). 

A mézes puszedli fülszövege: Summer Lyndon ünnepelt mestercukrász, akit szakmája legtehetségesebb képviselőjeként tartanak számon. Nyugodt szívvel visszautasíthatná a dúsgazdag szállodatulajdonos, Blake Cocharan állásajánlatát, hiszen semmi oka nincs rá, hogy igent mondjon az öntelt és meglehetősen idegesítő ügyfélnek. Blake ajánlata azonban óriási kihívást jelent Summer számára, aki soha életében nem hátrált meg a nehéz feladatok elől. Főleg ha a megbízó ilyen jóképű… 

 

fucklove.jpgUgyan hivatalos megjelenési dátumnak május 4. van feltüntetve, de máris záporoznak az értékelések Tarryn Fisher szókimondó című regényére, a F*ck ​Love – Kapd be, szerelem! -re (Könyvmolyképző kiadó

Az elégedettség a könyvvel szemben elég széles skálán mozog, fél csillagtól az ötig gyakorlatilag mindent láttam, így gondolom igencsak megosztó könyvről van szó. Az értékeléseket végigböngészhetitek ITT

Kedvcsináló idézet:

"Egyvalamit megtanultam. Nem futhatsz el, hogy megtaláld önmagad. Saját magad mindig veled lesz, akárhova mész is."

 

missyou.jpgA május 4 egy népszerű dátumnak tűnik a romantikusokat tekintve. Kate Eberlen: Miss You című könyve is erre a napra lett bekészítve (Libri kiadó jóvoltából). A magyarul olvasó közönség most találkozhat a nevével először. Tetszik, hogy a borító ilyen kis egyszerű, még mindig vallom a kevesebb néha több elvét. 

Fülszöveg részlet: A ​mai nap hátralevő életed első napja” – áll a mottó Tess családjának konyhájában az egyik tányéron, és a lánynak ez jut eszébe a csodálatos firenzei nyaralásán, az egyetem előtti utolsó vakációján. Az élete hamarosan gyökeresen megváltozik – de nem úgy, ahogy azt szeretné.

 

orokzold.jpgKimberley Freeman már nem ismeretlen a romantika kedvelői előtt, hiszen a Vadvirágok lányai, vagy éppen az Aranypor című regényei jó értékeléseket zsebeltek be moly-on. 

Legújabb regénye az 1920-as évekbe kalauzol bennünket, ahol Violet Armstrong mellé szegődünk. Tiltott szerelem szövődik közte, és a szemérmetlenül gazdag Sam között. Majd snitt, és időugrás. Nyolcvannyolc évvel később. Egy elrejtett szerelmeslevél, és egy titok, aminek a fiatal Lauren a nyomába szegődik.

Az Athenaeum kiadó gondozásában jelenik meg, május 15-én.

 

covers_484404.jpgSabrina Jeffries: Botrányos bajkeverők című romantikusa, A herceg emberei sorozat második része május 16-án kerül a polcokra, a General Press jóvoltából.

Fülszöveg részlet (vigyázz, cselekményleírást tartalmaz): Victor ​Cale élete gyökeres fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy rokonságban áll Lyons hercegével. A férfi hiába próbál beilleszkedni a londoni társaságba, egyre jobban unatkozik a nagy tétlenségben. Így hát örömmel veszi, amikor a Manton Nyomozóiroda megbízásából Edinburghba utazhat, hogy egy gazdag báró leendő menyasszonya után nyomozzon. Mindez egyszerű feladatnak tűnik, amíg a rejtélyes nőről ki nem derül, hogy valójában Victor felesége, aki tíz évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, miután elkészítette a holland királyi ékszerek másolatát, és a tettestársaival ellopta az eredetiket...

 

covers_488425.jpgIgazi ifjúsági borítóval rukkolt elő a Menő Könyvek, kellemes a szemnek, és pont annyira fiatalos, és laza, amennyire kell. Kasie West: A távolság relatív című ifjúsági romantikus regénye május 25-én jelenik meg. A fiatal írónő korábban megjelent könyve, a Szívességből szerelem már belopta magát az olvasók szívébe, így akik szemet vetettek a legújabb könyvére, már tudják, hogy mire számíthatnak.

Fülszöveg részlet: A ​tizenhét éves Caymen Meyers úgy tanulmányozza a gazdag embereket, akár egy tudományos kísérletben, és sok évi megfigyelés után biztos benne, hogy csak egy dologra jók: pénzt költeni olyan felesleges holmikra, mint az anyukája boltjában árult porcelánbabák. 
Így amikor Xander Spence besétál a boltba, hogy a nagymamájának vegyen egy babát, elég egy pillantás, hogy Caymen megállapítsa, a fiú eszméletlenül gazdag. Bár a fiú vonzó, és ő az első, aki tényleg felkelti a lány figyelmét, Caymen elég okos ahhoz, hogy tudja, nincs esélye a fiúnál. 

 

 

Romantikus-erotikus szekció

 

Úgy is nevezhetném, ezt a blokkot, hogy Álomgyár kiadó, ugyanis a lenti könyvek mindegyikét ők adják ki, így nem fogom feltüntetni minden egyes könyvnél.

 

covers_470036_1.jpgMeghan March: Vigyél magaddal könyvét komoly várakozás előzi meg, ha hinni lehet a moly kívánság- és várólistájának. Az írónő további könyveivel harmonizál az új borító is, így szépen fog illeszkedni a gyűjtők könyvespolcán. Május 30-án lehet érte futni a könyvesboltokba.

Fülszöveg részlet: A tengerparton szerettünk egymásba, a paradicsomban keltünk egybe, elvittem magammal a naplementébe. Tökéletesnek kellene lennie mindennek, de az a bizonyos „igen” nem garancia az örökkön-örökkére. 
Most, két évvel később, alig ismerek magunkra. 
Ideje újrakezdeni. Vissza a trópusi paradicsomba. Vissza, hogy kiderítsük, vajon meg tudjuk-e javítani a kapcsolatunkat. 
Nem akarom feladni, meg akarom menteni magunkat, akár kockára is teszek mindent. 
Két sérült ember. Számtalan titok. Harc az életünkért. Talán megtörünk, de mindent meg kell tennünk. 

 

covers_467715.jpgAnne L. Green írói álnév Libor Erzsébetet takarja, kinek könyvei nagy népszerűségnek örvendenek a műfaj kedvelői körében. Legújabb önálló kötete, az Ördögi kísérts május 30-án jelenik meg. 

Fülszöveg részlet: Reggie ​Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet. Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. 

 

covers_489762_1.jpgAz utolsó beválogatott könyv szintén a hónap végén, május 30-án érkezik, és Vi Keeland szolgáltatja. Ez az írónő első magyarul megjelent könyve, de a molyok várakozása itt is számottevő. Talán ők már tudnak valamit A beosztottról...

Fülszöveg: Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást. Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról. 
Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez. 
Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott. Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott...

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr2713887728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása