Ülj le mellém

Havas Jon megszegte esküjét

Molyröpde

2018. június 24. - farmosidora

Méghozzá az Éjjeli Őrség esküjét, mely  következőképp szól:

"Sűrűsödik az éj, elkezdődik az őrségem. Nem ér véget halálom napjáig. Nem veszek feleséget, nem birtoklok földet, nem nemzek gyermekeket, nem viselek koronát és nem aratok diadalt. A helyemen élek és halok meg. Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi. Az Éjjeli Őrségnek ajánlom életemet és becsületemet a mai éjszakára és minden éjszakára, amely ezután következik."

 

kit-harington-rose-leslie-wedding-photos-02.jpg

A Havas Jont alakító színész Kit Harrington és az Ygritte-t jásztó színésznő, Rose Leslie,  akik előbb a vásznon, majd később a való életben is egy párt alkottak, összekötötték az életüket. Ugyan a könyvekben nem voltak túl sikeresek az esküvők, szerencsére az ő kettejük legszebb napja a képek tanúsága szerint csodálatosra sikerült.

Fantasztikus fotók születtek az eseményről, ezek közül szeretnék megosztani veletek párat.

kit-harington-rose-leslie-wedding-photos-01.jpg

 

kit-harington-rose-leslie-wedding-photos-03.jpg

 

kit-harington-rose-leslie-wedding-photos-05.jpg

 

kit-harington-rose-leslie-wedding-photos-12.jpg

 

kit-harington-rose-leslie-wedding-photos-04.jpg

 

kit-harington-rose-leslie-wedding-photos-19.jpg

 

A képek forrása és további fotók az ifjú párról: http://www.justjared.com/2018/06/23/kit-harington-rose-leslie-are-married-see-wedding-photos/

 

Végezetül pedig egy videó a nagy napról: 

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr614068391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása