Ülj le mellém

Megvan a kilencedik Outlander kötet címe

Könyves hírek

2018. július 05. - farmosidora

Diana Gabaldon hihetetlenül sikeres sorozata már tíz kiadott kötetet számlál; a regényfolyam tartalmaz két köztes részt, a hét és felediket és a nyolc és felediket.

Az írónő felfedte a most készülő kötet címét is, mely a kilencedik lesz a sorban és a következőképp hangzik: 

Go Tell the Bees That I Am Gone 

 

diana-gabaldon-outlander.jpg

A kép forrása: http://www.outlandertvnews.com/2016/07/gabaldon-reveals-title-of-book-nine/

 

A cím egy ősi kelta szokásra utal (ismerős lehet Európa más részein is); beszámoltak nekik a születésekről, halálokról, ki jön és ki megy, mert ha nem informálták őket, egyszerűen elrepültek.

Az írónő dolgozik a könyvön, jelenleg a történelmi kutatásokat végzi, és még nem tudja megmondani, mikor készül el vele.

A következőt nyilatkozta: "A könyveim hatalmasok és rengeteg idő igényel a megírásuk. Plusz rengeteg történelmi és egyéb kutatást igényel minden egyes rész megírása. Minden kötet minimum két-három éves munka gyümölcse. A minőségi eredményhez idő kell, és nem lehet siettetni."

Magyarul jelenleg a negyedik kiadott résznél jár a saga (Őszi dobszó 1-2.), de időközben elkezdték kiadni a regényeket filmes borítóval is.

Végezetül pedig hallgassunk egy kis Outlander muzsikát.

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr2214094113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása