Ülj le mellém

V. E. Schwab következő projektjével Franciaországba utazunk

2018. június 15. - farmosidora

Victoria Schwab könyvei mostanság csak úgy potyognak a magyar könyvesboltok polcaira. Szerencsére nagyon úgy tűnik, hogy nem kell attól tartanunk, kifogynak a fordítandó művek.

ve_schwab_tor_books_deal_0.jpg

A kép forrása: https://www.theverge.com/2017/8/28/16218028/shades-of-magic-ve-schwab-threads-of-power-tor-books-deal-1-million

A reggeli órákban megjelent tweet szerint Victoria újabb projektbe vetette bele magát, méghozzá a következő munkacímen: The invisible life of Addie La Rue, ami körülbelül annyit tesz, hogy Addie (Adeline) La Rue láthatatlan élete. 

A történet szerint egy francia lány alkut köt az ördöggel, aminek következtében átok sújtja: mindenki elfelejti akivel csak találkozik. Háromszáz évvel később viszont találkozik egy fiúval, aki emlékszik a nevére.

Kicsit olyan érzésem van, mintha a Ki vagy doki? különös lényeit (akiket azonnal elfelejtesz, mihelyt nem nézel rájuk) összevegyítené az Adaline varázslatos élete című filmmel. Bánom? Egyáltalán nem! Nagyon kíváncsi vagyok mi keveredik ki ebből. Az ötlet már évek óta formálódik az írónő fejében, felnőtteknek szánt, egyedülálló könyv lesz, tehát ezúttal nem kapunk sorozatot.

Nincs más dolgunk, csak várni! 

 

A hír forrása: https://twitter.com/veschwab/status/1007655502212489216

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr9814051306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása