Ülj le mellém

Sophie Turner megtöri a csendet: spoileres-e a tetkó, vagy sem?

Adaptációs hírek

2018. június 22. - farmosidora

A Trónok harca következő részének megjelenését milliók várják tűkön ülve, de egyelőre be kell érnünk a sorozattal, amely utolsó évada 2019-ben tér majd vissza, 6 résszel.

A színészek is nagyon kötődnek a szerepükhöz, jelzi ezt többek között az is, hogy a Sansa Starkot játszó színésznő, Sophie Turner egy rémfarkast tetováltatott a bal karjára, alá pedig egy sort: The pack survives, azaz a Falka túlél.

Aki még nem látta az 7. évadot, annak a tovább mögött spoiler-veszély!

 

9290.jpeg

A kép forrása: https://www.popbuzz.com/tv-film/news/sophie-turner-game-of-thrones-tattoo/

 

 

És ahogy az már csak lenni szokott a rajongók nekiálltak elméleteket gyártani, hogy a még életben lévő Starkokra  — Jon, Sansa, Arya, Bran — vonatkozik-e az utalás, azaz ők mindannyian életben maradnak-e a sorozat végén? Sophie Turner a The Late Late Night Show-ban törte meg a csendet, szerinte a rajongók túl sokat képzelnek bele a karjára varrt ábrába és idézetbe.

"Ez csak egy idézet a legutóbbi évadból — nyilatkozta a színésznő — mindenki azon agyal, hogy a falka túlél-e, de ez inkább csak egy útmutatás, ami szerint szeretnék élni."

James Cordan megkérte a színésznőt, hogy árulja már el, hogy ér véget a sorozat, de Sophie csak ennyit reagált rá: legközelebb a homlokomra tetováltatom.

 

Így hát továbbra sem tudjuk, mi lesz a még életben lévő Starkok sorsa. Kénytelenek vagyunk kivárni a jövő évet, és akkor arról ne is beszéljünk, hogy vajon a következő könyv mikor jelenik majd meg?

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr6714065743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása