Ülj le mellém

Újabb szereplő csatlakozott az Az szereplőgárdájához

Adaptációs hírek

2018. június 26. - farmosidora

Néhány napja osztotta meg James McAvoy, hogy elkezdődött a második rész forgatása (a cikket megtaláljátok ITT), most viszont egy újabb szereplőt jásztó színészről hull le a lepel: ő nem más, mint Teach Grant, aki azt a Henry Bowerst fogja játszani, aki megkeserítette a Lúzerek klubjának életét.

 

mv5bmje3mjc4nzkwml5bml5banbnxkftztgwntm1ndg5mte_v1_sy1000_sx1500_al.jpg

A kép forrása: https://www.imdb.com/name/nm0335242/mediaviewer/rm3127443712

 

Az első film 700 millió dolláros bevételt hozott világszerte, így nem csoda, ha a második résznél is nagy durranásra számítanak. 

A kanadai színész olyan produkciókból lehet ismerős, mint 2017-es Van Helsing sorozat (Scarhead-et alakította), de vendégszerepelt egy-egy rész erejéig többek között a Once upon a time-ban, a Flashben, az Odaátban és a Luciferben is. 

Az arcát elnézve én tudnám utálni a színészt, szóval kíváncsian várom, hogy muzsikál majd a pszichopata Henry szerepében.

 

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr7814073309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása