Ülj le mellém

Hamarosan kezdődik a casting a Netflix Witcher sorozatához

Adaptációs hírek

2018. június 23. - farmosidora

Nem tudom eldönteni, hogy félek-e vagy sem a Witcher sorozattól. Mindig veszélyes belefogni egy ilyen projektbe, hiszen az elvárások az egekben; mindenki elképzelt magának egy Geraltot, Yennefert, vagy éppen Sirit, és most elénk rakják majd a hús vér változatukat. Ó Istenem, add, hogy jó színészeket válasszanak!

the-witcher-3-szeretnel-cuki-geralt-vagy-eredin-babat-a-polcodra_1.jpg

A kép forrása: http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/the-witcher-3-szeretnel-cuki-geralt-vagy-eredin-babat-a-polcodra

 

Épp ezért nagy a nyomás a sorozat készítőin, össze kell kapniuk magukat, hogy a könyvek és az azokból készült videójátékok színvonalát tartani tudják. Plusz ugye a sorozat hiánypótló is lesz, mivel a Trónok harca 2019-ben véget ér, így szükség lesz egy hasonló kaliberű produkcióra, ami képes betölteni az űrt, amely a fantasy sorozatok világában keletkezik.

A Netfix és a sorozat írója Lauren S. Hissrich‏, Sapkowski születésnapjához közeli dátumot választott a legújabb hír közzétételére. Nevezetesen, hogy a casting hamarosan megkezdődik, de sajnos nem nyilatkozhatnak az esélyesnek tartott színészekről. Többnyire úgy történik a szereplőválogatás, hogy valamilyen karakter specifikus jelenetet próbáltatnak el a színészekkel a meghallgatáson, de a Witcher esetében csavartak egyet a dolgon.

Mivel nemzetközi a szereplőválogatás, ahol a próbafelvételeket sok esetben emailen keresztül juttatják el a stúdióhoz, megvan a veszélye, hogy ezek kikerülnek a videómegosztó portálokra. Szóval azt megelőzvén, hogy a jövőbeni közönség spoileres tartalmakhoz jusson, teljesen új jeleneteket írtak a fő karakterekhez. Így ha azok valamilyen úton-módon nyilvánosságra kerülnek, akkor sincs gond, mert azon kívül, hogy látjuk, kik jelentkeztek, nem láthatunk olyan jeleneteket, amik később a sorozatban visszaköszönnek. 

 

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr914066083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása