Ülj le mellém

5 olyan blog, amit megéri követni

Bloggerképző 24/30

2019. november 13. - farmosidora

Bloggerképző 24/30-as bejegyzés következik, amely témája: 5 kedvenc blogom/bloggerem.

Nem követek nagyon sok bloggert, főként inkább könyves témában szoktam olvasgatni, de ahogy nézelődök a "piacon" azért látom, hogy érdemes kitekintgetni más irányba is. Amiket olvasok, azokra minden nap ránézek, érkezett-e valami jó kis olvasnivaló aznapra.

blog-793047_960_720.jpg

Bihari Viki (Viki oldalát ITT éred el)

Személyes kedvencemmel kezdenék, aki a Tékasztorik bloggal indult, mára inkább Facebookon van jelen, illetve személyesen tart konzultációkat, rengeteget tesz az elnyomás, a szorongás ellen, és úgy általában segítő szándékkal igyekszik létezni. Hosszú éveken át figyeltem, hogy növi ki magát a tékás vicces sztorikat mesélő fura figurából, egy kemény témákat feszegető, odamondós, őszinte nővé, akitől azt hiszem mindenkinek - férfinek és nőnek egyaránt - van mit tanulnia.

 

Deszy könyvajánlója (Deszy oldalát ITT éred el)

Főként a hírek miatt járok az oldalára, őszintén megvallom a könyvajánlókat többnyire másoknál olvasom. Viszont hírből van annyi, hogy Dunát/Tiszát lehet vele rekeszteni, és ha a legújabb adaptációkról szeretne tájékozódni az ember, határozottan az egyik legjobb helyen jár.

 

Gabó olvas (Gabó oldalát ITT éred el)

Könyvvásárlás előtt rá szoktam nézni Gabó oldalára, főként akkor, ha valami jó kis krimit néztem ki magamnak. Amikor nagyon biztos vagyok a dolgomban, akkor nem tud eltántorítani, de ha kissé ingatag vagyok, akkor az ő véleményére mindig adok.Őszintén, egyszerűen írja le a véleményét, és nekem nincs is szükségem többre.

 

Tekla Könyvei (Tekla oldalát ITT éred el)

Tudom, tudom, megdöbbentő, hogy még egy könyvesblog.  Teklával az ízlésünk egész jól fedi egymást, így mindig megnézem, hogy az általam olvasott könyvekről mi a véleménye, mi az, ami esetleg nekem nem szúrt szemet olvasás közben. Plusz van két tündéri cicája! De most komolyan, te még nem követed???

 

Demény, a kötsög (Demény oldalát ITT éred el)

Imádom az állatokat, és több, velük foglalkozó oldalt is figyelemmel kísérek, most mégis Deményt, és gazdiját emelném ki. Kevés ember van, aki ilyen méretű és ilyen önzetlen szeretettel fordul az állatok felé, követői által pedig jókora tömegeket képes megmozgatni a jó ügy érdekében. A megosztott képeken/sztorikon felváltva nevetek hatalmasakat, vagy érzékenyülök el egy kissé. 

 

 

A bejegyzés írása közben megígértem magamnak, hogy szét fogok nézni blog ügyben, ne csak egy témában olvasgassak. Tágabb horizontot érdemlek!

Ti olvastok blogokat? Miket ajánlanátok?

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr4915304942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása