Ülj le mellém

Hiúság vására adaptáció első betekintés

Adaptáció

2018. június 20. - farmosidora

Az ITV & Amazon kooperációjában újra vászonra viszik William Makepeace Thackeray klasszikusát, a Hiúság vásárát. A Deadline oldalán megosztották az első trailert, Olivia Cooke főszereplésével, aki a Ready Player One filmbből lehet ismerős, ugyanis ő játszotta Art3mis / Samantha karakterét.

 

A hét részes drámában Olivia játssza Becky Sharpot, aki megpróbál kitörni a szegénységből, és kiegyenlíteni a társadalmi osztályok közötti különbséget. Történetét bűnözés, öröm, szerelem, nevetés, megcsalás, harc és tánc kíséri, egészen IV. György király udvaráig, a Waterloo-i csatáig, miközben szívek törnek össze, és vagyonok vesznek el. 

A regény legutóbbi adaptációja 2004-ben készült Reese Witherspoonnal a főszerepben. A mostani verziót Julia Stannard (Háború és béke) és James Strong (Broadchurch) neve fémjelzi. Az írói munkát pedig Weyneth Hughes teszi bele, akinek a neve ismerősen csenghet 

A teljes szereplőgárdát ITT találjátok.

A pontos megjelenésről még nem találtam információt, csupán annyit, hogy még idén érkezik. Többek szerint ez a sorozat lehet majd az új Downton Abbey és valljuk be, ha ez a jóslás valóra válik, akkor az sok ember szívét megdobogtatja majd, köztük az enyémet is.

Ti is kíváncsiak vagytok a minisorozatra?

 

A cikk forrása: https://deadline.com/2018/06/vanity-fair-trailer-first-look-at-itv-amazons-adaptation-of-the-classic-napoleonic-novel-1202414029/

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr1614060346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása