Ülj le mellém

Előrendelhető V.E.Schwab: City of Ghost című regénye

Új külföldi megjelenés

2018. június 22. - farmosidora

A következő bejegyzés főként azoknak szól, akik angol nyelven is szívesen olvasnak. V.E.Schwab újabb könyvvel rukkol elő augusztus 28-án, mely a City of Ghosts címet viseli, és a Cassidy Blake sorozat első része. Ezúttal a fantasy és paranormál műfajok kedvelői örülhetnek, és előrendelés esetén az írónő készült egy nyereményjátékkal is.

 

7168230-horz.jpg

 

 

A lenti Twitter bejegyzés szerint, amennyiben előrendeled a kötetet, és elküldöd az igazolást a megtörtént rendelésről a COGPreorder@gmail.com email címre, akkor lehetőséged lesz megnyerni egy aláírt példányt, egy könyv témájú medált és egy titokzatos csemegét Edinburghból.

Ha viszont nem engedheted meg magadnak az előrendelést, akkor elfogadja a könyvtári kérelemről lőtt képernyőképet is. 

3 győztest sorsolnak majd ki, és a nyereményjáték nemzetközi.

 

 

Ezzel párhuzamosan fut egy másik előrendelős nyereményjáték a Vengeful-lal kapcsolatban is, de az országhoz van kötve: a rendelésnek az Egyesült Államokból, vagy Kanadából kell érkeznie. Azért van ez a különbség, mert az előbbit az írónő maga futtatja, a másikat viszont az amerikai/kanadai kiadó. 

 

 

A könyv fülszövege:

Cassidy Blake's parents are The Inspectres, a (somewhat inept) ghost-hunting team. But Cass herself can REALLY see ghosts. In fact, her best friend, Jacob, just happens to be one.

When The Inspectres head to ultra-haunted Edinburgh, Scotland, for their new TV show, Cass—and Jacob—come along. In Scotland, Cass is surrounded by ghosts, not all of them friendly. Then she meets Lara, a girl who can also see the dead. But Lara tells Cassidy that as an In-betweener, their job is to send ghosts permanently beyond the Veil. Cass isn't sure about her new mission, but she does know the sinister Red Raven haunting the city doesn't belong in her world. Cassidy's powers will draw her into an epic fight that stretches through the worlds of the living and the dead, in order to save herself.

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr8614065659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása