Ülj le mellém

Megérkezett a Beautiful Boy hivatalos előzetese

Adaptációs hírek

2018. június 27. - farmosidora

A Steve Carellt a legtöbbeknek vígjátékokból lehet ismerős (A hivatal, A 40 éves szűz), most viszont előrukkolhat drámai énjével is, hiszen ő játssza az egyik főszerepet a David Sheff: Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction című regényéből készült drámában. A könyv magyarul még nem jelent meg, mindazonáltal a tovább mögött található előzetes nekem meghozta hozzá a kedvem, így lehet, hogy angolul is hajlandó leszek nekiesni.

Fiát Timothée Chalamet alakítja, akit már sokan megszerettek a Szólíts a neveden! című LMBTQ drámában.

A női főszerepekben Maura Tierney-t (aki nekem mindig Abby Lockhart marad a Vészhelyzetből), Kaitlyn Dever-t (Apa csak egy van - Eve Baxter) és Amy Ryan-t (Birdman - Sylvia) láthatjuk.

 

mv5bnjnhnjvjzdqtmzrhms00ymi2ltkxzmetmddkmwu3owq2njnmxkeyxkfqcgdeqxvyode1mjmynzi_v1_sy1000_cr0_0_675_1000_al.jpg

A kép forrása: https://www.imdb.com/title/tt1226837/mediaviewer/rm849823232

 

 

 

David Sheff életében millió meg egy kérdés sorjázik: Mi történt az én gyönyörű fiammal? A családunkkal? Mit rontottam el?

Mielőtt meth függő lett, Nic igazán elbűvölő srác volt; örömteli és vicces, válogatott atléta az egyetemi csapatban és megbecsült hallgató. Két fiatalabb testvére rajongva szerette őt. A függőség viszont mindent megváltoztatott. Nic hazudni, lopni kezdett, majd az utcára került.

David Sheff végigmegy a történetükön az első árulkodó jelektől fogva: tagadás, hajnali telefonhívások (Nic az? A rendőrség? A kórház?), az elvonók. A Nic iránti aggodalma szintén függőségbe csap át: megszállottan próbálja megmenteni gyermekét, nem hajlandó lemondani róla. 

 

A film 2018. október 12-től kerül a külföldi mozikba, magyar megjelenésről egyelőre nem találtam információt.

 

 

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr9914077587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása