Ülj le mellém

Új promóciós kép az Az-ból

Adaptációs hírek

2018. július 22. - farmosidora

Az adaptáció forgatása zajlik, és olykor csepegtetnek nekünk egy-egy képet, vagy információt a készülő filmről. A jelenleg is zajló SDCC (San Diego Comic Con) tökéletes alkalmat nyújtott ahhoz, hogy a jelenlévők megtekinthessenek egy jelenetet is, melyben James McAvoy (Bill Denbrough) és Bill Hader (Richie Tozier) szerepelt. A hírek szerint fel kell majd kötnünk a gatyát, lesz mitől félni. Sajnos azonban nem kívánják a nagyközönség elé tárni az ott levetített részletet.

 

it-movie-chapter-2-fake-logo.jpgA kép forrása: https://screenrant.com/it-chapter-2-movie-cast-photos-filming/

 

Az első hivatalos kép a főszereplőgárdáról már július elején megjelent: 

it-chapter-2-cast-photo.jpgA kép forrása: https://screenrant.com/it-chapter-2-movie-cast-photos-filming/

 

Most pedig a Beverlyt játszó színésznők ültek össze egy jelképes fotó erejéig, amelyen Sophia Lillis passzolja át az ikonikus piros léggömböt Jessica Chastain-nek.   

 

Én már nagyon várom a filmet, ami 2019. szeptember 5-én kerül majd várhatóan a magyar mozikba az IMDB-n szereplő adatlap szerint.

És ti?

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr6014127779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása