Ülj le mellém

Nem mindenki rajong az Angyal-Démon párosért

Adaptációs hírek

2019. június 20. - farmosidora

Nagyon úgy tűnik, hogy nem mindenki örül Neil Gaiman – Terry Pratchett: Elveszett próféciák adaptációjának.

A hat részes sorozat a múlt hónapban került adásba, David Tennant (Crowley) és Mishael Sheen (Aziraphale) főszereplésével, akik kénytelenek együttműködni annak érdekében, hogy megakadályozzák az antikrisztus illetve a világvége eljövetelét. 

mv5bmtdlmjjjzjetmtmymc00mgzilwfjndktogu3yzgxytfkzdzjxkeyxkfqcgdeqxvymtmznda4ntm_v1.jpg

A kép forrása: https://www.imdb.com/title/tt1869454/mediaviewer/rm640056320

Amerikában több, mint 20 000 keresztény aláírás gyűlt már össze annak érdekében, hogy kaszálják a sorozatot.

Az indok pedig?

Nos, véleményük szerint a sátánizmust elfogadhatónak és túlontúl normálisnak állítják be. Valamint kigúnyolják Isten bölcsességét, akinek ráadásul egy nő kölcsönzi a hangját (Frances McDormand).

 A történetnek azonban külön pikantériája, hogy a petíciót a Netflixnek címezték, a sorozat viszont az Amazon Prime tulajdona, így kissé célt tévesztett a dolog.

Gaimen Twitteren reagált az indítványra: "Imádom, hogy a Netflixnél próbálják töröltetni az Elveszett próféciákat. Igazából ez mindent elmond. Annyira gyönyörű...Igérjétek meg, hogy nem szóltok nekik!"

 

 

Köszönöm, hogy olvastál!

Kapusi-Farmosi Dóra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakegypercre.blog.hu/api/trackback/id/tr6514903780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása